Peloton’s Best of the Decade Classes Airing December 27-29

In what is becoming an annual tradition, Peloton will have a special collection of classes at the end of the year to celebrate the best music of the year. This year, the twist is rather than just being The “Best of 2019” workouts, Peloton will instead celebrate the “Best of the Decade”.

These workouts will take place between December 27th – December 29th, 2019. We’ll update the full schedule as they release it, but for now, the instructors & class times will be:

List of Peloton’s 2019 Best of the Decade Classes

  • December 27th – 7:00am ET – Matty Maggiacomo – 30 minute Best of the Decade Run
  • December 27th – 9:30am ET – Olivia Amato – 30 minute Best of the Decade Run
  • December 27th – 10:30am ET – Kendall Toole – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 27th – 11:30am ET – Tunde Oyeneyin – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 27th – 12:30pm ET – Cody Rigsby – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 27th – 10:45am ET – Ross Rayburn – 30 minute Best of the Decade Yoga Flow
  • December 27th – 4:30pm ET – Kristin McGee – 30 minute Best of the Decade Yoga Flow
  • December 28th – 5:00am ET – Hannah Frankson – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 28th – 6:00am ET – Ben Alldis – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 28th – 8:30am ET – Becs Gentry – 45 minute Best of the Decade Run
  • December 28th – 9:30am ET – Anna Greenberg – 45 minute Best of the Decade Yoga Flow
  • December 28th – 11:00am ET – Jess Sims – 60 minute Best of the Decade Tread Bootcamp
  • December 28th – 4:30pm ET – Alex Toussaint – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 28th – 5:15pm ET – Olivia Amato – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 29th – 8:30am ET – Andy Speer – 45 minute Best of the Decade Tread Bootcamp
  • December 29th – 9:00am ET – Jenn Sherman – 45 minute Best of the Decade Ride
  • December 29th – 9:30am ET – Aditi Shah – 45 minute Best of the Decade Yoga Flow
  • December 29th – 9:45am ET – Chase Tucker – 30 minute Best of the Decade Tread Bootcamp
  • December 29th – 10:45am ET – Denis Morton – 45 minute Best of the Decade Yoga Flow
  • December 29th – 11:00am ET – Selena Samuela – 60 minute Best of the Decade Run
  • December 29th – 11:45am ET – Hannah Corbin – 45 minute Best of the Decade Ride
  • December 29th – 12:45pm ET – Christine D’Ercole – 60 minute Best of the Decade Ride
  • December 28th – 5:15pm ET – Emma Lovewell – 30 minute Best of the Decade Ride
  • December 30th – 8:30am ET – Ally Love – 20 minute Best of the Decade Ride
  • December 31st – 8:30am ET – Oliver Lee – 45 minute Best of the Decade Tread Bootcamp

For the “Best of 2018” workouts last year, each ride was either 45 minutes or 20 minutes. Unfortunately, none of these are available on demand any more due to recent purges. However, these were your options last year:

  • 45 min Best of 2018: British Pop Ride – Ben Alldis
  • 45 min Best of 2018: Country – Hannah Marie Corbin
  • 45 min Best of 2018: Hip Hop – Alex Toussaint
  • 45 min Best of 2018: Rock – Denis Morton
  • 20 min Best of 2018: Pop – Cody Rigsby
  • 20 min Best of 2018: EDM – Cody Rigsby

What songs do you think deserve to be on the best of the decade playlist?

Image Source: https://www.facebook.com/onepeloton/photos/gm.2246677428969401/2660063257419802/

Want to be sure to never miss any Peloton news? Sign up for our newsletter and get all the latest Peloton updates & Peloton rumors sent directly to your inbox.

Chris L
Chris is the founder of Pelo Buddy. He purchased his Peloton in 2018, and has been riding and running ever since. You can find him on the leaderboard at #PeloBuddy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.